ZAUVIJEK TVOJ (2014)

Record Tracklist

  1. -:-- / -:--
  2. -:-- / -:--
  3. -:-- / -:--
  4. -:-- / -:--
  5. -:-- / -:--
  6. -:-- / -:--
  7. -:-- / -:--
  8. -:-- / -:--
  9. -:-- / -:--
  10. -:-- / -:--

>>>>> Naručite Ovdje <<<<<

Datum izdavanja: 12.rujna 2014.g.
Autori tekstova: Agneza Levanić i Antonio Tkalec
Autor glazbe: Antonio Tkalec
Prateći glazbenici:                                                                                                               Ivan Mikulić (klavijature) Nebojša Buhin (gitare), Nikola Mikulić (bubnjevi),                    Neven Putarek (gitare), Tihomir Kosec (bass), Mladen Palenkaš (udaraljke),            Antonio Tkalec (gitare i klavijature)                                                                                  Prateći vokali:                                                                                                              Agneza Levanić, Antonio Tkalec, Anita Nježić, Sanja Brezovec i Anita Vincek                  Gosti na albumu: Marija Husar Rimac (“Hosana”) i Bernarda Bruno (“Freinds Forever”)    Snimano u: Studio „Remy“, Belica i „Sky Road Music Studio“, Varaždin
Aranžmani i produkcija: Ivan Mikulić i Antonio Tkalec                                                      Izvršni producent albuma: Antonio Tkalec                                                                   Urednica izdanja: Agneza Levanić
Izdavač: Acordis 2014.g.                                                                                            Reizdanje: Acordis 2017.g.

Treći Antoniev studijski album „Zauvijek Tvoj“ je upravo nevjerojatan.

Antonievo sazrijevanje kao glazbenika osjeća se u svakoj odsviranoj melodiji a njegov osobni rast i jačanje u vjeri osjeća se u svakoj otpjevanoj riječi. Album je prepun životnih svjedočanstava jer je nastajao pod posebno teškim kušnjama a svojom glasovnom izvedbom Antonio nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Suradnja između Antonia, Agneze i Ivana Mikulića donijela je slušateljima CD koji svaki vjernik treba imati kako bi, slušajući ga, primio poruke nade, ljubavi, radosti i ohrabrenja u ovom nemilom vremenu.

Antonio je zajedno sa Agnezom u godinu dana od izlaska ovog CD-a održao preko 40 koncerata diljem Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije, Švicarske i BiH, na kojima uz pjesmu i svjedoče o teškim kušnjama koje su im stavljene na put kojim javno idu za Gospodinom.

Na albumu su dueti sa Marijom Husar i Bernardom Bruno.

23.studenog 2014.g. Antonio je održao veliki koncert povodom promocije ovog CD-a u punoj sportskoj dvorani „Graberje“ u Varaždinu.

Ovo je album koji jednostavno trebate imati. Ne zato što je Anotniev, već zato što je stvaran po nadahnuću Duha svetoga preko Antonia, Agneze i njihovih suradnika.