Antonio surađuje sa vrhunskim glazbenicima…..

Agneza Levanić – prateći vokal i management

Antoniev zemaljski anđeo čuvar! Jednostavno – anđeo! Žena koja je zaslužna za Antonievu čitavu karijeru (kako studijskog tako i glazbenika sa pozornice) i koja svu ovu ekipu drži na okupu! Svaki Antoniev projekt vodi i ravna svojom strpljivošću i predanjem! Prisutna je na svakom koraku i svakom trenutku Antonievog životnog puta i rada. Brižno i predano „čuva“ mu leđa, diže ga kad pada i spušta kad previsoko leti. Uz to, svojim predivnim vokalom obogaćuje baš svaki Antoniev koncert i svaku studijsku snimku.

Ivan Mikulić – glazbena produkcija, aranžer i klavijature

Vrhunski producent, aranžer, klavijaturist i veliki prijatelj s kojim Antonio uspješno surađuje od svog prvog albuma (“Evo, dolazim Gospodine” 2009.g.) kako u studiju tako i na koncertima, jer je Ivan i stalni član Antonievog pratećeg benda za velike koncerte i značajna događanja. Zaslužan je za produkciju i sjajn zvuk svih pet Antonievih studijskih albuma. Vlasnik je glazbenog studija „Arton” (prije se zvao “Remy”) u Belici nedaleko Čakovca.

Nebojša Buhin – gitara

Jedan od najboljih, anjpoznatijih i najnagrađivanijih gitarista u Hrvatskoj. Dvostruki dobitnik nagrade “Porin” (tri puta niminiran), koji svoj pečat i sjajni glazbeni doprinos već godinama daje Antonievim pjesmama na studijskim snimkama i live koncertima. Službeni je gitarist Nine Badrić, a objavio je i nekoliko autorskih instrumentalnih albuma te surađuje s brojnim Hrvatskim i svjetskim glazbenicima.

Nikola Mikulić – bubnjevi

Nikola je sjajan mladi bubnjar (sin producenta Ivana Mikulića) koji s Anotniem surađuje još od Supertalenta 2011.g. gdje se kao vrlo, vrlo mladi bubnjar „usudio“ stati pred kamere i zajedno s Antoniem i ekipom nastupiti u live emisiji tog show-a. Nikola je otada i Anotniev studijski bubnjar, koji je snimao zadnja tri Antonieva albuma.

Marijo Bilić – bass

Od 2017.g., i suradnje na albumu „Ohrabri me“, Mario postaje stalnim članom Anotonieve ekipe kako u studiju tako i na koncertima. Mario je nevjerojatan basista sa mnoštvom nevjerojatnih ideja i zato se ta suradnja nastavila i na snimanju albuma „Ovo nije vrijeme predaje“.

Neven Putarek – gitara, cajon, udaraljke

Druga, ali nikako manje vrijedna gitara i multiinstrumentalist. Dok je Antonio bio dječak, slušao je Nevena i njegov band “Spektar” (u kojem je tada svirao i vlč. Tihomir Kosec – prije nego što je postao svečenik) dok bi svirali na gažama i maštao je o tome da će upravo ovaj gitarist i ovaj basist jednog dana svirati u njegovom pratećem bandu! Snovi se ostvaruju! Neven u Antonievom bendu svira još i cajon, udaraljke…..a ako zatreba i bubnjeve!

Martin Pokos – violina

Genijalni magistar violine koji mora da se rodio s violinom. S Antoneim surađuje od albuma „Ohrabri me“, a na novom album je također dao poseban doprinos sa svojim instrumentom. Uz to, od 2016. godine, stalni je član ove ekipe na svima koncertima.

vlč. Tihomir Kosec – bass

Povremeni (ali dugogodišnji) član ove ekipe, sjajan svećenik, prijatelj i izvrsni glazbenik. Kad god se pruži prilika, Tihomir se s radošću priključi ekipi slaveći Gospodina. Isto tako, Antonio je aranžirao i producirao Tihomirov album “U sveti čas” koji je objavljen 2021.g.

Anita Nježić – prateći vokal

Sjajna altistica baršunastog i vrlo toplog glasa (i Antonieva kuma) koja je neizostavan član ekipe, ne samo zbog sjajnih glasovnih mogućnosti, već i zbog vedrog i zabavnog duha kojim „diže“ cijelu ekipu kad nam baš i nije lako. Naša motivatorica i Anotniev (stari/novi) PR agent!

Marjetka Žnidarec – prateći vokal

Marjetka je iz Šentjura kod Celja (Slovenija) koja je zajedno sa Agnezom službeni prateći vokal na svim Antoneivim koncertima i nastupima po Sloveniji. Često je sa cijelom ekipom i na velikim koncertima u Hrvatskoj.

Sanja Brezovec – prateći vokal

Jedna od tri „tete“ iz vrtića koja je „dobri duh“ ove ekipe i zaslužna je bezbrojne objave proba, susreta i nastupa cijele ekipe na facebook-u. Svojim divnim altom obogaćuje sve velike koncerte.

Anita Vincek – prateći vokal

Treća „teta“ iz vrtića, milozvučni slavuj izrazito visokih glasovnih mogućnosti, koja je zaslužna za sve abnormalno visoke dionice među pratećim vokalima.

Bernarda Bruno – vokalna suradnica

Genijalna pjevačica i još divnija osoba koju Antonio voli nazivati svojom mlađom sestrom. Bernarda je nekoliko puta Antoniu pjevala prateće vokale na albumima, a otpjevali su i nevjerojatan duet „Friends Forever“ koji će zauvijek ostati upamćen. Često surađuju i zajedničkim i zasebnim projektima.