Antonio će sa Janezom Ferležem in pratećim vokalima održati dugoočekivani koncert u Piranu. U četvrtak, 10.08.2023. s početkom u 21 sat, u Pastoralno-kulturni centar Gerorgios (na otvorenom). Ulaz je slobodan, unaprijed Vam se zahvlajujemo za dobrovoljni prilog i kupnju njihovih albuma. Ukoliko želite, možete dobiti potpis i posvetu nakon koncerta.

Antonio Tkalec i Janez Ferlež održat će koncert sa pratećim vokalima Agnezom i Marjetkom u Videmu pri Ptuju pored male crkve sv. Ivana Krstitelja (na otvorenom), u subotu, 24.06.2023. u 20 sati! Na koncertu možete kupiti Anotnieve i Janezove CD-e. Ulaz je slobodan. Unaprijed Vam se zahvaljujemo za dobrovoljni prilog prema Vašim mogućnostima (bez obaveze).

Antonio Tkalec i Janez Ferlež održat će koncert sa svojim stalnim pratećim vokalima Agnezom i Marjetkom u crkvi sv. Nikolaja u Žalecu (Slovenija) u subotu, 10.06.2023. u 19 sati (nakon svete Mise koja je u 18:30)! Na koncertu možete kupiti Anotnieve i Janezove CD-e. Ulaz je slobodan. Unaprijed Vam se zahvaljujemo za dobrovoljni prilog prema Vašim mogućnostima (bez obaveze).

Antonio Tkalec i Janez Ferlež održat će koncert sa svojim pratećim vokalisticama Agnezom i Marjetkom u bazilici Matere Božje Zavetnice s plaščem (Slovenija) u nedjelju, 04.06.2023. u 17 sati (nakon svete Mise koja je u 16 sati)! Na koncertu možete kupiti Anotnieve i janezove CD-e. Ulaz je slobodan. Unaprijed Vam se zahvaljujemo za dobrovoljni prilog prema Vašim mogućnostima (bez obaveze).