Budući da je u nedjelju, 02.10. kiša prekinula koncert na franjevačkom trgu, Antonio će sa svojim pratećim glazbenicima i gostom vlč. Tihomirom Kosecom PONOVITI taj koncert na radost mnogobrojne publike koja je unatoč kiši ostala na trgu i zanosno slušajući! KONCERT će biti u NEDJELJU, 23.10.2022. u FRANJEVAČKOJ CRKVI (crkva kod kipa Grgura Ninskog) u 19:30 sati (nakon večernje svete Mise). Ulaz je slobodan a na nakon koncerta ćete moći nabaviti sve Antonijeve albume!

Tradicionalni festival duhovne glazbe “Krapinafest 2022” održat će se u subotu, 22.10.2022. u Franjevačkoj crkvi sv. Katarine s početkom u 19 sati. Antonio će nastupiti na festivalu, ali je jednako tako sa svojom Agnezom zadužen i za produkciju, razglas te rasvjetu.

Nakon gotovo tri godine, Antonio će ponovo održati dugoočekivani koncert u “svojem” Beču za kojeg je jako vezan i privatno i profesionalno. Beč je svjetska metropola koja je otvorila Antoniu puteve u duhovnoj glazbi za čitavu Austriju, stoga su Anotniu koncerti i nastupi u Beču od posebne važnosti. Nema ulaznica, a priklupljat će se dobrovoljni prilog prema vlastitim mogućnostima.

KONCERT ĆE SE ODRŽATI U crkvi sv. Mihaela Arkanđela u Fischamendu (kod Bečkog aerodroma) u 19 sati (adresa je: Kirchenplatz 13, 2401 Fischamend).

U nedjelju, 16.10.2022., Antonio će sa svojim pratećim vokalima pjevati na svetoj Misi u toj istoj crkvi u 12 sati.

Na koncertu i nakon svete Mise, moći ćete KUPITI Antonieve CD-e!

Kada snage, talente i žarku želju za slavljenjem Gospodina udruže najpoznatiji slovenski i najpoznatiji hrvatski kantautor moderne duhovne glazbe – rezultat je: NAJLJEPŠI MOGUĆI DUHOVNO-GLAZBENI DOGAĐAJ koji će se dogoditi u Frančiškovem parku (park sv. Franje) u Videmu pri Ptuju (malo mjesto pored Ptuja) u subotu, 08.10.2022. u 19 sati. “Frančiškov park” se nalazi iza dvorišta župnog dvora sv. Vida u Vidmu, odmah do rijeke Dravinje koja će svojim šuštanjem dati jedan poseban doprinos koncertu. Nema ulaznica (bit će prikupljanje dobrovoljnog priloga prema vlastitim mogućnostima), a na koncertu ćete moći kupiti sve Antonieve albume. NAPOMENA: U slučaju kiše – koncert će biti u župnoj crkvi sv. Vida u Vidmu)