EVO, DOLAZIM GOSPODINE (2009)

Record Tracklist

  1. -:-- / -:--
  2. -:-- / -:--
  3. -:-- / -:--
  4. -:-- / -:--
  5. -:-- / -:--
  6. -:-- / -:--
  7. -:-- / -:--
  8. -:-- / -:--
  9. -:-- / -:--
  10. -:-- / -:--

>>> Naručite Ovdje <<<

Autor tekstova i glazbe: Antonio Tkalec (Agneza Levanić je suautor tekstova na pjesama “Evo, dolazim Gospodine” i “Pošalji Duha svog”)
Snimano u: Studio „Remy“, Belica
Aranžmani i produkcija: Ivan Mikulić
Izdavač: Laudato 2009.g.
Reizdanje 2012.g i 2015.g.: Samostalno autorsko izdanje Antonio Tkalec 2012. i 2015.

Antoniev prvi samostalni autorski studijski album „Evo, dolazim Gospodine“ uveo je Antonia u profesionalno stvaralaštvo moderne duhovne glazbe. Iako je u duhovnoj glazbi od sedme godine života, trebalo je proći 20 godina do izlaska njegovog prvog samostalnog autorskog CD-a.

Ovaj CD bio je u konkurenciji za nagradu „Porin“ 2010.g. Promoviran je na preko stotinu radio postaja diljem Hrvatske i svijeta. Od 2009. do 2012.g., Antonio je održao preko 150 akustičnih koncerata promovirajući ovaj album.

Pjesme „Evo, dolazim Gospodine“ i „Pošalji Duha svog“ bile su hitovi godine 2009. i 2010. na radiopostaji Radio Marija Bistrica. Gotovo sve pjesme bile su hitovi na radiopostaji Radio MIR Međugorje.

Na top listama nekoliko radio postaja, pjesma „Na Tvom dlanu“ bila je na top listi među svjetovnom glazbom. Ista je pjesma postala veliki hit nakon što ju je Antonio uživo izveo u polufinalu Supertalenta 2011.g. Ovaj je album Antoniu i njegovim suradnicima donio velike blagoslove u radu.

„Evo, dolazim Gospodine“ je uz prvotno izdanje do sada doživio još dva reizdanja što puno govori o potražnji ovog albuma.